header

tri-color

Schildersbedrijf van Winsum
Dr. Wiersemahof 30
8264 DB KAMPEN
T: 06 41 94 62 26
E: info@schildersbedrijfvanwinsum.nl

 

aangesloten-bij-01
aangesloten-bij-02
aangesloten-bij-03
aangesloten-bij-04
aangesloten-bij-05

Uw mening is belangrijk voor ons. Geef uw waardevolle feedback. Hier vind je enkele getuigenissen van onze klanten:

Schildersbedrijf Van Winsum heeft de muren mooi afgewerkt en de zolderplaten geschilderd. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Hij dacht goed mee, heeft veel ervaring en komt zijn afspraken na. Ook belangrijk: hij was aangenaam gezelschap in de drukke tijden van een verhuizing. Al met al een vakman!
 
Datum van plaatsing: 22 december 2018
Geplaatst door: Judith Hoevenberg
Hattem
VAKMAN!

Na een lekkage in onze woning zijn wij prima geholpen.

Het juiste advies, over de behandeling en daarna prima uitgevoerd.

Wij zijn meer dan tevreden over Henk!
 
Datum van plaatsing: 17 december 2018
Geplaatst door: Richard
Onlangs heeft Schildersbedrijf Van Winsum onze woonkamer onder handen genomen; sauzen, schilderwerk en behangen. Het resultaat is naar volle tevredenheid. Ook het overleg en advies vooraf was plezierig en waardevol. Mijn vrouw en ik bevelen deze schilder zeker bij u aan.

D.T. Bos, Kampen
 
Datum van plaatsing: 14 december 2018
Geplaatst door: D.T. Bos
Kampen
Wij móeten het gewoon even vermelden, zodat toekomstige klanten, echt kunnen profiteren van de kwaliteiten en het vakmanschap van Henk.

Henk, je bent top !
 
Datum van plaatsing: 31 augustus 2018
Geplaatst door: G.van Hooff
Levert goed werk af en is sympathiek. Heeft ons goed geadviseerd bij het uitzoeken van kleuren. Verstaat zijn vak. Wijn zijn zeer tevrede en zouden dit bedrijf zeker aanraden.
 
Datum van plaatsing: 08 mei 2018
Geplaatst door: Edwin de Leeuw
Particulier, Kampen
Wij hebben uitstekende ervaringen met Schildersbedrijf Van Winsum. Het schilderwerk maar ook alle voorbereidingen voor het schilderwerk worden vakkundig uitgevoerd. Alles wordt schoon en netjes achter gelaten. De offerte is duidelijk en de communicatie is goed. Bedankt Henk!!
 
Datum van plaatsing: 15 april 2018
Geplaatst door: M. van der Weerd
Kampen
Na een verbouwing moest onze badkamer en het toilet gescand en gesausd worden. Er is ook wat buitenwerk gedaan. Het resultaat is prachtig.

Henk is een echte vakman en geeft goede adviezen. Hij werkt zorgvuldig en laat je woning netjes achter. Even een sopje over het raam dat moeilijk voor ons bereikbaar is. Wat een Service! En daarnaast is het ook gewoon plezierig om hem om je heen te hebben. Dank je wel Henk!
 
Datum van plaatsing: 09 november 2017
Geplaatst door: C. van Doorn
IJsselmuiden
Ons huis is op vakkundige wijze door schildersbedrijf H.van Winsum prachtig geschilderd. Na goede adviezen over de te schilderen delen, die extra aandacht nodig hadden, is ons huis tegen een redelijke prijs, in een prettige sfeer met voortdurend overleg en een goede samenwerking onder handen genomen. De entree is buitengewoon prachtig geworden. Met uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen.

Een aanrader!
 
Datum van plaatsing: 17 juni 2017
Geplaatst door: J.P.Reumer
Eikenstraat 7, Kampen
Sinds 1994 diverse schilders aan het huis laten werken, echter nooit met een dergelijk schitterend eindresultaat. Schildersbedrijf H. van Winsum is een absolute aanrader. Zeer vakkundig en iemand met een grote passie voor zijn ambacht. Het onderlinge contact is prima.
 
Datum van plaatsing: 21 april 2017
Geplaatst door: Berry Zandbergen
Bewoner, 1e Ebbingestraat 21
Prettige werksfeer, er is veel ruimte voor overleg en inbreng. Henk denkt met je mee en zorgt dat alles naar wens wordt afgewerkt. Laatste werkzaamheden werden alle puntjes nog eens op de ie gezet.
voor de grote werkzaamheden had hij een collega mee gevraagd, een goed werkend team. Goed schilderwerk en vakmanschap. Voor Henk is het schilderen geen werk maar een ambacht waar hij zijn hart in stopt.
 
Datum van plaatsing: 14 november 2016
Geplaatst door: D. D. Buerkel
binnenschilderwerk, kreekrug Kampen

<< Start Vorige 1 2 3 Volgende Laatste >>

Pagina 2 van 3


Verstuur een aanbeveling
* Verplichte velden.
Uw naam:*
Email:*
Over u:
Uw locatie:
Uw website:
Beveiligingscode:
Vul hier uw code in:*
Verstuur uw commentaar naar ons:*
.