header

tri-color

Schildersbedrijf van Winsum
Dr. Wiersemahof 30
8264 DB KAMPEN
T: 06 41 94 62 26
E: info@schildersbedrijfvanwinsum.nl

 

Wat zeggen onze klanten?

aangesloten-bij-01
aangesloten-bij-02
aangesloten-bij-03
aangesloten-bij-04
aangesloten-bij-05

Behangen

Behang is het decoratiemateriaal bij uitstek in elke woning. Je kan er de sfeer en indruk mee bepalen. Behangen is bovendien ook een trend die al heel wat jaren meegaat, weliswaar in andere vormen, patronen en toepassingsmethoden.  Zo is het tegenwoordig de trend accentmuren te maken met behang. Aangezien een kleur dan slechts op één of enkele muren toegepast wordt, kan men voor opvallende kleuren en patronen kiezen, zoals lijnen, bloemen of andere vormen.

Behang trends

De behang trends van nu hebben vooral te maken met het productieproces. Om het milieu een handje te helpen, worden steeds meer natuurvriendelijke producten gemaakt. Ook retro-prints en sjablonen vinden steeds komen steeds meer voor in een modern interieur. Het zorgt voor een vleugje nostalgie en geeft de ruimte een warm en gezellig gevoel.

Het behangen van een volledige ruimte wordt wel steeds minder toegepast. Door de opvallende prints, patronen en tekeningen werk je beter met accentwanden die repetitief doorheen de woning gebruikt kunnen worden. Bij het kiezen van behang is het ook belangrijk rekening te houden met bestaande meubelen en materialen. Heeft u vragen? Ons schildersbedrijf staat u graag te woord!

behangwerk behangen

.